top of page
Поиск
  • Фото автораДЖКК ДонНАБА

Тиждень циклової комісії професійної та практичної підготовки

З 22 по 25 квітня 2024 року у ВСП «Дружківський житлово-комунальний фаховий коледж Донбаської національної академії будівництва і архітектури» в рамках проведення тижня циклової комісії професійної та практичної підготовки викладачі підготували та провели різноманітні заходи для студентів та викладачів.

Студенти коледжу Такташева Євгенія, Андросов Єгор, Гулих Антон, Кабанова Катерина, Хозяінова Евгенія, Білоус Софія, Варламова Діана, Соць Ярослав, Дерев’янко Ксенія, Коваленко Руслана під керівництвом викладача Тетяни Брожко стали учасниками обласного онлайн-конкурсу малюнків «Охорона праці – запорука життя», який був організований КЗ «Донецький Палац молоді «Юність». Конкурс поводився з 22 по 25 квітня. Чекаємо на результати та бажаємо нашим студентам перемоги та високих результатів!

У сучасному освітньому середовищі, де інформаційні технології стають необхідним інструментом для ефективної роботи викладача та навчання студентів, створення власного сайту методичного комплексу стає актуальним та необхідним. Саме тому 23 квітня для викладачів коледжу був організований практичний семінар з теми: «Перші кроки створення сайту для навчально-методичного комплексу дисципліни». Підготував, організував та провів онлайн-тренінг викладач циклової комісії Іван Голозубов.

Викладач показав переваги в використанні сучасних технологій, надав теоретичні знання та практичні навички щодо створення сайту. А головне, зробив учасників семінару впевненими у власних здібностях створювати інформаційне середовище для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти.

Для формування у студентів коледжу особливого ставлення та поведінки у сфері управління особистими фінансами 24 квітня викладач Олена Малишева провела для студентів ІІ курсу виховний захід «Фінансова грамотність». Ми всі знаємо, що фінансова культура суспільства формується на основі рівня фінансової грамотності громадян. Поруч з базовими навичками грамоти, читання та письма, кожна людина повинна володіти навичками фінансової грамотності. Студенти взяли активну участь в обговоренні питань значення уявлення та тверджень про фінансове благополуччя.

Наприкінці тижня, 25 квітня, викладач Костянтин Бєлашенко провів конкурс-вікторину «Надійність – мета розрахунків!». В конкурсі змагалися дві команди за чотирма етапами. Завдання для команд були різноманітні та цікаві. Якість та швидкість їх відповідей свідчать про свідоме засвоєння знань дисципліни студентами. Основою конкурсу стала дисципліна «Основи розрахунку будівельних конструкцій».



Дякуємо всім, хто взяв участь в організації та проведенні тижня циклової комісії професійної та практичної підготовки.


1 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page